2109611020 6970424946 ΠΛ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 10 ΚΑΙ Μ ΑΣΙΑΣ, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ oursoulaskopeliti@gmail.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Η μαγεμένη αυλή
Παιδότοπος - Παιδικά Πάρτυ - Εκδηλώσεις για παιδιά Γλυφάδα


Ελάτε στον παιδότοπό μας για ατελείωτο παιχνίδι και ξέγνοιαστη διασκέδαση! Με την επίβλεψη από τις παιδαγωγούς μας, τα παιδιά απασχολούνται στο τραμπολίνο, στο γηπεδάκι, ή στην κατασκευή, όσο εσείς απολαμβάνετε το ρόφημά σας. Ακόμη, φιλοξενούμε party, με ποικίλες παροχές όπως ανιματέρ, φωτογράφο, και φαγητό από catering ή πίτσες. Μέλημά μας η ασφάλεια, η διασκέδαση και η καθαριότητα. Σας περιμένουμε με αμέριστη χαρά και αγάπη!
 
     
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στην Μαγεμένη Αυλή στη Γλυφάδα, αναλαμβάνουμε την οργάνωση παιδικών παρτυ γενεθλίων και εκδηλώσεων για παιδιά. Στον παιδότοπό μας, η διοργάνωση παρτυ γενεθλίων γίνεται με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας πλούσιες θεματικές επιλογές και δραστηριότητες που ικανοποιούν τα παιδικά όνειρα.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι παιδαγωγοί μας παρακολουθούν στενά την δραστηριότητά των παιδιών και εξασφαλίζουν ένα ασφαλές περιβάλλον για αυτά.
 
     
     
 
ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν τη μέγιστη διασκέδαση και ικανοποίηση στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
 
     
     
 
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οι εκδηλώσεις μας είναι σχεδιασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
άμεσα για να αναλάβουμε το δικό σας παιδικό πάρτυ ή για να ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις μας...


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
     
     
     
     
 
 
 
 
 
  Είπαν για εμάς  
 
 
 
 
     
  Ηλιάννα Α.
 
     
  Πολύ καθαρός και οργανωμένος παιδότοπος! Από τους πιο καθαρούς που έχω πάει αν όχι ο καθαρότερος! Οι κοπέλες όλες υπέροχες και ευγενικές, στο σέρβις, στα παιδάκια, ακόμα και η ανιματέρ που έφεραν  για το πάρτυ μας ήταν τόσο γλυκιά! Το πάρτυ της κόρης μου ήταν από τα πιο όμορφα που έχουμε κάνει!   
     
     
     
  Μαρία Α. 
 
     
  Δεν έχω λόγια, απο τους καλύτερους παιδότοπους που έχουμε στην περιοχή, άριστη συνεργασία, υπέροχος χώρος, πεντακάθαρος, ευγενικό και υπομονετικό προσωπικό (γιατί δεν θεωρούμε και ο πιο εύκολος άνθρωπος) με το χαμόγελο και γεμάτο όρεξη να βοηθήσει σε ότι χρειαζόμουνα για να στολίσω το χώρο με όσα είχα ετοιμάσει για τα γεννέθλια της μικρής μου. Όλοι οι καλεσμένοι μας πέρασαν υπέροχα και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πάρα πολυ!  
     
     
     
  Ευγενία Μ.
 
     
  Κάναμε το παρτυ για τα εκτα γενέθλια της κόρης μου στα μέσα Δεκεμβρίου! Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Ο χώρος πεντακάθαρος, το φαγητό για τα παιδιά εξαιρετικό και ο καφές πολύ καλός! Οι κοπέλες ασχολούνταν όλη την ώρα με τα παιδιά τα οποία δεν βαρέθηκαν στιγμή,αντιθέτως το κατευχαριστηθηκαν! Λόγω ηλικίας των παιδιών είχαμε ζητήσει ανιματερ η οποία ήταν πολύ πρόσχαρη! Η οργάνωση του χώρου πολύ καλή! Οι γονείς κάθονται σε ανεξάρτητο χώρο αλλά έχουν οπτική επαφή με τον παιδότοπο!επίσης ο,τι συμφωνια κανεις τηρείται που είναι εξίσου σημαντικό! Ευχαριστούμε πολύ!! Σίγουρα θα οργανώσουμε και άλλα πάρτυ εκεί!  
     
     
 
 
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΜΑΣ