2109611020 6970424946 ΠΛ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 10 ΚΑΙ Μ ΑΣΙΑΣ, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ oursoulaskopeliti@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Η μαγεμένη αυλή
Παιδότοπος - Παιδικά Πάρτυ - Εκδηλώσεις για παιδιά Γλυφάδα


Ελάτε στον παιδότοπό μας για ατελείωτο παιχνίδι και ξέγνοιαστη διασκέδαση! Με την επίβλεψη από τις παιδαγωγούς μας, τα παιδιά απασχολούνται στο τραμπολίνο, στο γηπεδάκι, ή στην κατασκευή, όσο εσείς απολαμβάνετε το ρόφημά σας. Ακόμη, φιλοξενούμε party, με ποικίλες παροχές όπως ανιματέρ, φωτογράφο, και φαγητό από catering ή πίτσες. Μέλημά μας η ασφάλεια, η διασκέδαση και η καθαριότητα. Σας περιμένουμε με αμέριστη χαρά και αγάπη!
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
 

Η Μαγεμένη αυλή αναλαμβάνει την οργάνωση παιδικών πάρτυ, προσφέροντας μια πληθώρα επιλογών για να διοργανωσετε τα πιο αξέχαστα γενέθλια για τα παιδιά σας.

Τα παιδικά πάρτυ στην μαγεμένη αυλή είναι μια ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές για το παιδί σας. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση από την αρχή ως το τέλος, καθιστώντας το πάρτυ ευχάριστο και ασφαλές. Παρέχουμε ανιματέρ, φωτογράφο, και διάφορες επιλογές φαγητού, ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

 
     
 

Εκτός από τα πάρτυ, η μαγεμένη αυλή είναι ο ιδανικός χώρος για τη διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων.

Κατά τη διάρκεια μιας θεματικής παιδικής εκδήλωσης, ο χώρος μας μεταμορφώνεται για να ανταποκριθεί στο θέμα, και τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε παιχνίδια και δραστηριότητες που ταιριάζουν στο πνεύμα της εκδήλωσης. Από κατασκευές και τέχνη μέχρι θεατρικά παιχνίδια και φανταστικές ιστορίες, τα παιδιά θα απολαύσουν τη θεματική εμπειρία στην μαγεμένη αυλή.


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Περήφανο μέλος της εταιρείας

 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ